marți, 22 ianuarie 2013

SUPA DE VARZA

Rezisti la o dieta fără gust?
Este cea mai renumita dieta, atît de cunoscută, încît unii medici o recomanda ca alternativa la chirurgia plastică. Decît sa-ti faci liposuctie, mai bine încearcă dieta cu supa de varză!

Totul despre varză

  • săraca în calorii: 100g varză albă are 20 calorii si este bogată în vitamina C, acid folic, calciu si vitamina E.
  • foarte sănătoasa: Varză contine o substanţa cu proprietăţi antioxidante  ce protejeaza celulele, împiedica distrugerea si degenerarea lor.
Ti-a intrat în cap ca trebuie sa slăbeşte cîteva kilograme într-o singura săptămîna? Dacă gustul nu este important pentru tine , mergi pe mana dietei cu supa de varză! Are atît de puţine calorii, încît poţi sa treci cu vederea revolta pupilelor gustative....La urma urmei, rezultatul conteaza!

De ce îţi place:
Pentru ca poţi sa mănînci cata supa vrei!

De ce nu-ti place:
Pentru ca are un gust oribil , indiferent de cît de mult o condimentezi. Supa este săraca în calorii si te vei simţi lipsită de vlagă pe parcursul zilei.

Cum o prepari: 
Ai nevoie de o varză tocată, 2 cepe tocate, 850 g de roşii tocate, 2 ardei verzi, 4 telini, 2 cubuleţe de concentrat de supa, piper negru, verdeaţă tocată, 6 morcovi feliati, 250 g de fasole verde si jumătate de lingurita de oţet. Pune-le în oală si fierbe-le la foc mic pînă sunt gata legumele.

Dacă te-ai hotarit sa o testezi, sa ştii ca poţi combina supa cu diferite alimente.

În prima zi ai voie sa mănînci fructe, cu excepţia bananelor!

În cea de-a doua, ai verde la legume, crude sau gătite. Chiar si la cartofi copti. În cea de-a treia zi mănînci ca-n primele doua, căci meniul tău contine si fructe, si legume. Fără banane si cartofi.

Dar nu dispera, recuperezi în cea de-a a patra zi. Cam 8 banane si 8 pahare de lapte degresat!

Te rasfeti în cea de-a cincea zi. Cu carne de vită, de pui fără piele sau chiar peste, dar nu mai mult de 600 g în total, chiar si 6 roşii! Dar neapărat sa bei 8 pahare cu apa! Si nu uita de supa de varză, mănîncă măcar un bol! Carnea de vită si cea de pui, tot fără piele, sau peştele si legumele trebuie sa se regaseasca în meniul celei de-a sasea zile de dieta. Bea 8 pahare cu apa si mănîncă cel puţin un bol de supa de varză!

În cea de-a saptea zi, ai voie orez brun, legume si suc de fructe neindulcit.

                           Sarah Michelle Gellar 
Dupa ce a fost imaginea Burger's King în copilarie, cind s-a facut mare, Sarah Michelle Gellar a trecut la dieta cu supa de varză. De ce ii place?
''Este cea mai sănătoasa dieta si dureaza doar o săptămîna.''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu