miercuri, 23 ianuarie 2013

7 KILOGRAME MAI PUTIN IN ...7 ZILE

''Vreau sa slăbesc, dar fără prea mari eforturi''.
Dacă va regasiti în aceasta afirmaţie, dieta de mai jos este exact lucrul de care aveţi nevoie. Ea durează şapte zile si, dacă este urmată corect, va confera o stare de bine pe care nu aţi mai simţit-o demult. După cele şapte zile de dieta veţi reuşi sa slăbiţi între 4 si 7 kilograme. În plus, veţi fi plini de energie.

Secretul dietei este supa pe care trebuie sa o mîncaţi în fiecare zi.

Reţetă de supa:

2 conserve de tomate
3 cepe mari
un plic supa de pui sau vaca ( fără grăsime )
cîteva teline
o conservă de mazăre
2 morcovi
piper verde, sare, piper, curry, patrunjel

Legumele se taie în cuburi medii si se lasă la fiert circa 10 minute. În momentul în care supa începe sa fiarba, focul se da la mic. Cînd s-au înmuiat legumele, supa poate fi luată de pe foc. Aceasta supa poate fi mîncata ori de cîte ori va este foame, pe parcursul unei săptămîni. Nu contine multe calorii. Cu cît mîncaţi mai multă supa, cu atît veţi scăpa de mai multe kilograme. Dacă sînteţi plecat de acasă, luaţi supa intr-un termos.

Ziua 1
   Se poate mînca orice fruct, cu excepţia bananelor ( pepenele este cel mai sărac în calorii). Beţi ceai sau cafea neindulcite, suc de mere si apa. Se recomanda supa din belşug.

Ziua 2
   Este ziua legumelor. Le puteţi prepara fierte, calite, fripte. Staţi departe de fasole si porumb. La cina, va puteţi delecta cu cartof mare, copt, uns cu unt. Puteţi mînca cita supa doriţi, însă nu aveţi voie fructe.

Ziua 3
   În aceasta zi, se pot combina alimentele recomandate în primele doua zile, cu excepţia cartofului. Pînă acum aţi scapat deja de 2 kilograme.

Ziua 4
   Astăzi puteţi mînca trei banane, lapte si ...supa. Acest meniu va reduce pofta de dulciuri.

Ziua 5
   Meniul de astăzi nu poate decît sa va bucure...El consta în: 300-500 grame friptura de carne de vită, alături de şase tomate. Beţi între 6 si 8 pahare de apa pentru a elimina acidul uric din organism. Puteţi mînca supa cel puţin o data. Dacă nu va place carnea de vită, inlocuiti-o cu cea de pui ( fără pielita ) sau peste.

Ziua 6
   Legume si carne de vită...Va puteţi prepara 2-3 fripturi si o salată. Azi nu aveţi voie cartof copt, dar trebuie sa mîncaţi supa, cel puţin o data.

Ziua 7
   Gata, astăzi este ultima zi în care mai mîncaţi supa, dar nu goală. La aceasta adaugati orez fiert si legume. Aveţi voie si sucuri neindulcite de fructe. În schimb, uitati de alcool, piine si bauturi carbogazoase.

La sfirsitul celor şapte zile de dieta sînteţi mai supli cu 4-7 kilograme, asta în situatia în care nu aţi trisat. Dacă aţi slabit 7 kilograme, faceti o pauza de cel puţin doua zile inainte de a reincepe dieta. Nu consumati alcool timp de 24 de ore. Avind în vedere ca fiecare dintre noi avem un sistem digestiv diferit, dieta va avea efecte diferite. După primele zile de dieta, veţi simti o modificare în ceea ce priveste tranzitul intestinal. Aveţi voie sa mîncaţi o cana de fibre. După trei zile va veţi simti cu mai multă energie decît în prima zi, cu o singura conditie: sa respectati dieta. Inca ceva...dupa a treia zi, dieta va ''taie'' si pofta de cafea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu