marți, 22 ianuarie 2013

DIETA DE 7 ZILE

Vrei sa slăbeşti rapid?
Nu ai nevoie decît de 7 zile si de aceasta dieta.

Ziua 1- supa de fructe
Puteţi mînca orice fruct doriţi exceptînd bananele. Pepenele galben si pepenele verde au mai puţine calorii decît majoritatea fructelor. Astăzi nu mîncaţi decît supa si fructe. Puteţi sa beţi ceai neindulcit sau apa dar nu adaugati lapte în ceai.

Ziua a 2-a- supa si legume
Puteţi sa mîncaţi orice legume doriţi: andive, spanac, anghinare, salată, sfeclă, creson etc. Sînt recomandate orice legume proaspete, crude sau conservate dar, preferaţi legumele cu frunze. Le puteţi consuma cu supa. Fasolea, mazarea si porumbul sunt interzise. Pentru masa de seara, puteţi mînca un cartof fiert cu unt.
Nu mîncaţi nici un fruct si hidratati-va!

Ziua a 3-a - supa, fructe si legume
Mîncat orice tip de supa, fructe si legume, dar spuneţi nu cartofilor. Beţi apa. Dacă aţi urmat cura fără sa trisati, pînă în aceasta zi, aţi pierdut 2 pînă la 3 Kg.

Ziua a 4-a - supa, fructe si legume, banane, lapte smîntînit
Astăzi puteţi mînca banane si lapte smîntînit. Se recomanda trei banane. Nu uitaţi supa, legumele si fructele. Corpul dumneavoastră are nevoie de potasiu, de hidrati de carbon (conţinut în banane), de proteine cît si de caliciu pentru a va reduce si a va regla apetitul.

Ziua a 5-a - carne de vaca, roşii, supa
Puteţi mînca carne de vaca (150- 300g) si roşii proaspete. Beţi 6 pînă la 8 pahare de apa pentru a curată acidul uric din corp. Mîncaţi supa cel puţin o data la o masa.

Ziua a 6-a - carne de vaca si legume cu frunze verzi, supa
Puteţi mînca, pînă la saţietate, carne de vaca si legume. Este recomandata orice leguma cu frunze. Beţi supa cel puţin o data pe zi.

Ziua a 7-a - orez brun, suc de fructe, legume, supa
Orezul puteţi sa îl adaugati în supa sau sa îl folosiţi ca garnitură pentru legume. Beţi suc de fructe neindulcit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu