vineri, 1 februarie 2013

GRUPA SANGVINA iți spune ce sa maninci

Știai ca exista o legătură intre grupa sângelui, metabolism și alimentele permise?
Spune-mi ce grupa sangvina ai, ca sa-ți spun ce dieta ți se potrivește  Medicii naturiști spun ca dacă iți adaptezi dieta, nu numai ca vei slabi, dar vei avea un organism mai rezistent și vei îmbătrâni mai greu. 

Grupa sangvina 0
A fost prima grupa sangvina care a apărut  acum mai bine de 50 000 de ani, când oamenii se hrăneau numai cu vânat. Daca ai aceasta grupa, carnea sa nu-ți lipsească din frigider. Dar pentru ca mănânci multe proteine animale, fa zilnic exerciții fizice!
Ești predispus la boli digestive, dar nici artrita sau dereglările glandei tiroide nu te vor ocoli.
Atenție: dacă urmezi o dieta pe baza de carbohidrați, riști sa te ingrasi!

Grupa sangvina A
Grupa ta de sânge s-a format când oamenii au început sa practice agricultura, intre anii 25 000-15 000 în.  Chr.  Tie îți este recomandata dieta vegetariana. Dietele pe baza de lactate și carne, cum este dieta Atkins, nu dau rezultate în cazul tău  Ai mare grija de sănătatea ta, căci ești mai predispusa sa suferi de cancer, diabet, alcoolism sau boli de inima.

Grupa sangvina B
Când strămoșii noștri au început sa prindă gustul călătoriilor  a apărut și grupa ta sangvina. Adică intre 15 000-10 000 în. Chr. Dieta potrivita tipului tău de sânge trebuie sa conțină lactate, putina carne (dar nu de pui)  și cereale.
Ești predispusa la afecțiuni ale vezicii și tractului urinar, dar și la viroze. Știi cum sa slăbești  Elimina din meniu alunele, porumbul, faina, lintea, cartofii și cerealele.

Grupa sangvina AB
Este cea mai rara și cea mai noua, cu o vechime de doar 1 500 de ani. Tipului tău de sânge i se potrivește o dieta moderata. Ești norocoasa, căci beneficiezi de alimentele care sunt permise grupelor sangvine A și B.
Nu te împaci cu carnea, dar cu fructele de mare, lactatele, soia și cerealele (cu excepția griului) n-ai probleme. Ești predispusa la boli care apar atât la cei cu grupa sangvina A, cit și B.

Liz Hurley
Senzuala Liz Hurley a încercat tot felul de diete, de la Atkins la Scarsdale. Cea pe grupe sangvine i-a plăcut cel mai mult.

''Până sa aud de cura asta nu știam ce grupa sanguina am.''





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu