vineri, 15 februarie 2013

CUM SA ȚII O DIETA TOXICA

Mănînci sănătos si te-ai plictisit de pîine uscată si de legume fierte la abur? Poate ca simţi ca a venit  vremea pentru un regim ucigător. La propriu! 


  • Începe sa reintroduci treptat în meniu alimente dăunătoare: chips, pizza cu extra mozzarella, pîine albă, cola, pui fripti, cartofi prajiti în untura, omleta gigant cu ouă de la găini modificate genetic, ceafă de porc cu sos. La desert: doua tabletă de ciocolată cu alune si carmel, ca sa fii sigură ca ai atins un nivel optim de toxine.
  • Fereşte-te de fructele si legumele proaspete. Dacă n-ai încotro si trebuie neapărat sa mănînci si dintr-astea, asigura-te ca legumele au fost omorîte furibund prin fierbere sau prajire si ca fructele sunt la conservă, în sirop de zahăr.
  • Descotoroseste-te de storcatorul de fructe. Nu bea decît sucuri ambalate. Sunt perfecte pentru scopurile tale de intoxicare, fiindcă toate enzimele au fost distruse prin pasteurizare.
  • Înghite mîncarea în bucăţi cît mai mari. Foloseşte unt ca sa alunece pe gît. Cu cît o mîncare este gătită cu mai mult ulei, cu atît va fi mai uşor de mestecat.
  • Mănîncă asezata comod, pe canapea. Muschii care susţin stomacul se relaxeaza si te vor lasă sa mănînci după plac.
  • Evita fibrele alimentare cu obstinatie! Dacă totuşi trebuie sa mănînci graham, măcar da la o parte coajă. Fără ea, miezul va parcurge intestinul mai lent, deci organismul va avea timp suficient sa absoarbă chimicatele toxice.
  • Spune un nu hotarit sportului. Exerciţiile fizice originează celulele si stimuleaza sistemul limfatic sa dreneze toxinele pe care te-ai chinuit sa le aduni.
Nu uita ca noaptea e cel mai bun prilej sa iei o gustare, ca sa contracarezi tendinta naturală a organismului de a se detoxifia în somn. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu