sâmbătă, 14 septembrie 2013

DIETA CU LAMAIE

Aveti nevoie de un regim alimentar diversificat, sanatos si care sa va ajute sa va redobanditi silueta pierduta? Atunci trebuie sa incercati dieta cu lamaie, regimul alimentar care va ajuta sa slabiti pana la 10 kilograme in doar 16 zile. Nu trebuie sa va cumparati alimente scumpe, trebuie doar sa incercati sa mancati mai sanatos (evitand mancarurile de tip fast-food, grasimile, prajelile, dulciurile sau bauturile carbogazoase), sa consumati cat mai multe fructe si legume, dar si sa va hidratati corespunzator.
Extrem de important este si felul in care mancati, aici scrie ca trebuie sa incercati sa o faceti in liniste si cu calmitate, sa mestecati cat mai mult alimentele inainte de a le inghiti, sa nu fiti stresat, sa incercati sa respectati anumite ore fixe la care mancati, dar si sa evitati gustarile dintre mese. In prima zi a dietei trebuie sa beti zeama de la o lamaie (pe care trebuie sa o diluati in apa plata sau in diferite ceaiuri neindulcite) si sa mancati normal, fara excese. In continuare cantitatea de zeama de lamaie va creste pana cand veti ajunge la zeama a sapte lamai, adica in ziua a saptea, dupa aceasta zi veti face pauza 2 zile si veti consuma in ordine descrescatoare zeama de lamaie pana cand in ziua a saisprezecea veti consuma zeama de la o lamaie.

Simplu de retinut, ieftina si cu un puternic efect de detoxifiere, Dieta cu lamaie este apreciata si cautata de catre numeroase persoane care au probleme cu kilogramele in plus. Nu trebuie sa faceti insa excese deoarece va puteti pune in pericol sanatatea sistemului digestiv si a smaltului dintilor. Urmand aceasta dieta nici nu veti sti ca sunteti intr-o perioada in care slabiti, veti avea foarte multa energie, veti observa chiar si imbunatatiri in ceea ce priveste functionarea ficatului, secretia bilei, digestie, arderea grasimilor si chiar purificarea sangelui. Cate kilograme ati reusit sa slabiti urmand aceasta dieta? 

Un comentariu:

  1. Foarte util acest articol pentru cei care doresc sa slabeasca. Eu am incercat multe diete de slabit, deoarece am avut multe probleme din cauza greutati. Nu prea au avut rezultate dietele. Am urmat un stil de viata sanatos si am reusit sa slabesc si acum am silueta care mi-ao doream. In schimb ma simt si foarte bine. http://dietedeslabiteficiente.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere